TuningStudio.fi: autopeitteet, alustasarjat, vaihtomoottorit
%cms_banner_5%

Autopeite ulkokšyttŲŲn

Tilaa ulkokäyttöön Coverzone Stormforce -autopeite

Legendaarinen Coverzone Stormforce on autopeite rankimpaan mahdolliseen käyttöön. 4-kerroksinen rakenne on täysin hengittävä ja vesitiivis. Se päästää kosteuden haihtumaan auton pinnalta. Näin auto pysyy kuivana ja jäättömänä myös talvikelissä, eikä peite jäädy koriin kiinni. Stormforce on tehty KESTÄMÄÄN arktisia olosuhteita: lunta, jäätä ja myrskytuulta. Stormforce-peite kestää päältäoton, vaikka päällä olisi lunta ja peitteen pinta olisi jäässä. Stormforce-peittellä on  2-vuoden takuu. Asiakkaidemme raporttien mukaa peite kestää jopa 10-vuotta jatkuvassa käytössä. Mikäli säilytät autoa ulkona, ilman autokatosta, valitse Stormforce-autopeite. 

Stormforce-peitteen haku: valitse pudotusvalikosta auto ja klikkaa valitse -nappia

 

Coverzone Stormforce -autopeite mahdollistaa nopeammat startit talvikelissä. Voit unohtaa jäisten ikkunoiden skapaamisen, ja lumen harjaamisen yms. ikävät talviautoilun välttämättömyydet. Stormforce -autopeite ei jäädy kiinni koriin. Voit vetään sen auton päältä teen voit vetää auton päältä, vaikka päällä olisi metri jäätynyttä lunta.

Katso video, niin näet että Stormforce-peitteen alta lähdet aina mukavammin liikkeelle

Voyager suojaa autosi kevyemmässä ulkokäytössä

Kestävä ja kevyt autopeite ympärivuotiseen käyttöön. Vedenpitävä ja hengittävä yksikerroksinen rakenne. Voyager-autopeite on parhaimmillaan kun autoa säilytetään katoksessa tai kylmissä sisätiloissa. Voyager on kevyempi ja mahtuu säilytyksessä pienempään tilaan. Silti Voyager on tukeva, ja pitkäikäinen tuote - peittoaa halvat market-peitteet mennen tullen.

Katso Voyager-peite: ota pudotusvalikosta auto ja klikkaa valitse -nappia 

Arvoautoille Coverzone Apollo - teflonkäsitelty hengittävä autopeite

Coverzone Apollo on Hyper Premium -tason autopeite: äärimäisen kestävä Teflon-käsitelty materiaali. Apollo-kankaan materiaali on Teflonin ansiosta hydrofobinen: vesi pisaroituu ja valuu päästä pois. Apollo-peite pitää auton kuivana ja siistinä myös erityisen sateisissa oloissa. Kevyt käsitellä, ja mahtuu pieneen tilaan. Coverzone Apollo -autopeite valmistetaan autokohtaisesti asiakastilauksesta. Absoluuttisesti parhaat saatavissa olevat materiaalit, brittiläinen käsityötaito ja ammattiylpeys arvoautosi suojaksi.

Saatavissa neljä eri väriä:  Musta, Harmaa, Punainen ja Vihreä. Ilmoita tilauksen yhteydessä minkä värisen peitteen haluat.

Kysy ratkaisuja autopeitteiden asiantuntijalta

asiakaspalvelu@tuningstudio.fi    Puhelinpalvelu  ma-pe  klo 10-17   045 1295 005 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stormforce-autopeite

1560 tuotetta