TuningStudio.fi: autopeitteet, alustasarjat, vaihtomoottorit
%cms_banner_5%

Autopeitteet sšilytykseen sisštiloissa

Coverzone Sahara -autopeite säilytykseen sisätiloissa

Coverzone Sahara on kevyestä ja kestävästä polypropyleenista valmistettu autopeite säilytyksen sisätiloissa. Sahara on hengittävä, mikä varmistaa että kosteus pääsee haihtumaan autosi pinnoilta. Materiaali ei sido likaa. Se suojaa maalipinnan pölyltä ja pieniltä kolhuilta. Istuu tiukasti. Sahara-autopeite suojaa autosi maalipintaa, auttaa ylläpitämään autosi kunnon sekä arvon säilytyksen aikana. Erittäin laadukas ja kestävä peite vuosien käyttöä varten. Toimitetaan säilytyskassissa.

 

 

Kalahari -autopeite arvoautojen suojaamiseen sisätiloissa

Premium-luokan fleece -materiaalista tilaustyönä valmistettava Kalahari-autopeite on varma valinta arvoauton sisävarastointiin. Moderni fleece-kangas istuu auton päällä tiukasti kuin nykypäivän urheiluvaatteet. Autosi näyttää upealta myös suojattuna. Hengittävä materiaalia takaa, että kosteus pääsee haihtumaan silmäteräsi pinnoilta.

 

Valitse Kalahari-peite omissa väreissä

Yksilöllinen valmistus mahdollistaa lisämaksusta peitteen värin ja yksityiskohtien värin valinnan. Voit valita peitteen keski- ja sivupaneelin sekä paneeleita erottavien tereiden värit. Värimallit allaolevan kuvan mukaan (Värit ovat suuntaa-antavia, koska näytöt toistavat värejä eri tavoin). Ota yhteyttä asiakaspalveluun, kun tilaat autopeitettä omilla väreillä.

 

  

Morris Mini vihreä/vihreä ja valkoiset tereet. Oikealla Range Rover Velar viininpunainen ja valkoiset tereet

 

Musta ja keltainen ovat aina tyylikäs yhdistelmä. Peitteen alla lymyilee Subaru, mutta hakematta tulee mieleen legendaariseen JPS-Lotuksen värit

 

 

Puhelinpalvelu    ma-pe klo 10-17   045 1295 005.    Sähköposti: asiakaspalvelu@tuningstudio.fi

 

 

 

 

 

 

Kalahari-autopeite

480 tuotetta

Sahara-autopeite

1226 tuotetta