TuningStudio.fi etusivu

Autopeitteet sšilytykseen sisštiloissa

Sahara -autopeite säilytykseen sisätiloissa

Coverzone Sahara on kevyestä ja kestävästä polypropyleenista valmistettu autopeite säilytyksen sisätiloissa. Sahara on hengittävä, mikä varmistaa että kosteus pääsee haihtumaan autosi pinnoilta. Materiaali ei sido likaa. Se suojaa maalipinnan pölyltä ja pieniltä kolhuilta. Istuu tiukasti. Sahara-autopeite suojaa autosi maalipintaa, auttaa ylläpitämään autosi kunnon sekä arvon säilytyksen aikana. Erittäin laadukas ja kestävä peite vuosien käyttöä varten. Toimitetaan säilytyskassissa.

 

Kalahari -autopeite arvoautojen suojaamiseen sisäkäytössä

Premium-luokanPolar Ffleece -materiaalista tilaustyönä valmistettava peite auton sisävarastointiin. Istuu auton päällä tiukasti kuin nykypäivän urheiluvaatteet. Autosi näyttää upealta myös suojattuna. Suositellaan erityisesti arvoautojen ja sijoitusautojen pitkäaikaiseen suojaukseen. 

Yksilöllinen valmistus mahdollistaa lisämaksusta peitteen värin ja yksityiskohtien värin valinnan. Voit valita peitteen keski- ja sivupaneelin sekä paneeleita erottavien tereiden värit. Värimallit allaolevan kuvan mukaan (Värit ovat suuntaa-antavia, koska näytöt toistavat värejä eri tavoin). Ota yhteyttä asiakaspalveluun, kun tilaat autopeitettä omilla värillä.

Tilaukset omilla värivaihtoehdoilla TuningStudio.fi -asiakaspalvelusta:

Puhelinpalvelu    ma-pe klo 10-17   045 1295 005.    Sähköposti: asiakaspalvelu@tuningstudio.fi

Kalahari-autopeite

480 tuotetta

Sahara-autopeite

1226 tuotetta