TuningStudio.fi: autopeitteet, alustasarjat, vaihtomoottorit
%cms_banner_10%
%cms_banner_5%

Maksutavat

Paytrail takaa TuningStudio.fi -kaupan maksuturvallisuuden

TuningStudio.fi -verkkokaupan maksuliikenteen ja maksuturvallisuuden hoitaa Paytrail Oyj (aikaisemmin Suomen Verkkomaksut Oy). Paytrail takaa, että kuluttaja saa tilaamansa tuotteen tai rahat takaisin.

Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan alainen eli sen toiminta on yhtä tarkasti valvottua ja säänneltyä kuin pankeilla. Paytrail on Suomen johtava verkkokauppakäynnin maksuliikenneyritys, jonka asiakkaita ovat esim. Sanoma Entertainment, Biltema Oy, Bilia Oy Ab ja Sovella Oy.

Osta huoletta TuningStudiosta

Kuluttaja voi turvallisesti ostaa verkkokaupasta, koska Paytrail tarkistaa asiakasyritystensä taustat huolellisesti. Lisäksi asiakasyritysten toiminnan tasoa seurataan jatkuvasti. Tilaustiedot tallentuvat TuningStudio.fi:n varmistettuun palvelimeen. Maksutiedot tallentuvat Paytrail:n järjestelmään ja maksun vastaanottavan pankin, luottokortti- tai rahoitusyhtiön tietojärjestelmään.

Lisätietoa Suomen Paytrail:stä: http://paytrail.com/fi

Käteismaksu

Verkkokaupassa tuotteelle näytetään tuotteen käteishinta.

Käteismaksut käsittelee Paytrail Oyj (aikaisemmin Suomen Verkkomaksut Oy). Käteismaksuja ovat verkkopankkien maksupainikkeilla maksaminen ja luottokortit.

Osamaksu, maksuaika- ja rahoituspalvelut

Paytrail-maksujärjestelmä tarjoaa useiden rahoitusyhtiöiden maksuaika- ja osamaksuvaihtoehtoja. Nämä palvelut mahdollistavat tavaran vastaanottamisen ennen maksamista. Rahoitusyhtiön käyttö mahdollistaa laskun muuttamisen joustavasti myös osamaksuksi.

Huomioi, että laskutuslisän päälle tulee rahoitusyhtiön kuluja, kuten tilinavausmaksu, kk-maksu ja rahoituksen korko. Rahoituksen käyttö voi nostaa tuotteen hintaan yllättävän paljon.

Kun arvioit rahoituksen kokonaishintaa, kannattaa erityisen tarkasti katsoa mitä lukee kohdassa Todellinen vuosikorko.

Verkkokaupassa rahoitusyhtiön käytöstä maksutapana veloitetaan laskutuslisä. Se kattaa osan tämän maksutavan tuottamista kustannuksista, joita ovat mm. provisiot, hitaampi maksujen tuleminen kassaan, suurempi peruutusten ja palautusten määrä jne.

Säästä kustannuksia maksutapojen yhdistelyllä

Huomio: Me emme halua myydä rahoitusta, halpoja kuukausieriä yms. klubikorttiyhtiöiden myyntipuheita. Päinvastoin, me haluamme, että saat haluamasi osat mahdollisimman edullisesti ja ilman tarpeettomia rahoituskuluja.

Kun projekti tarvitsee rahoituksen kokonaan tai osaan kauppasummaa, kannattaa harkita maksutapojen yhdistelyä. Suunnittelemalla yhdessä sopivat maksutavat säästämme budjettiasi. Yhdistäminen toimii esimerkiksi näin:

Esimerkki maksutapojen yhdistämisestä

  • Ostosten käteishinta on 783,60 €.
  • Ennakkolaskulla maksetaan 300 €, alennuksen jälkeen maksettavaa jää 292,50 €. (EI KÄYTÖSSÄ TOISTAISEKSI)
  • Luottokortilla maksetaan 200 € (ei aiheuta lisäkustannuksia)
  • Rahoituksella maksettavaksi jää 292,10 €.

Kysy asiakaspalvelusta maksutapojen vaihtoehtoja. Autamme mielellämme tehokkaimman ratkaisun valinnassa.

Ennakkolasku  (poissa käytöstä toistaiseksi)

Edullisinta ja helpointa ostaminen on ennakkolaskulla. Ennakkolaskulla saat alennuksen verkkokaupassa näytettävästä hinnasta, joka on tuotteen käteishinta. Ennakkolaskun voit valita maksutavan valinnan yhteydessä.

Ennakkolasku toimii seuraavasti: Tee tilaus, tulosta itsellesi lasku ja maksa verkkopankissa kuten minkä tahansa laskun. Tulostettuasi laskun, saat tilausvahvistuksen. Kun maksu kirjautuu pankkiimme, tilaus lähtee välittömästi etenemään.

Ennakkolasku vähentää rahaliikenteen kustannuksia ja kirjanpitokuluja. Lisäksi maksaminen ilman välikäsiä nopeuttaa rahaliikennettä. Säästöt ovat merkittäviä ja siksi annamme ennakkolaskulla maksavalle asiakkaalle alennusta.

Katso myös seuraavat kohdat:

Palautus & Vaihto
Tietosuoja
Tilaaminen
Toimitus

 

%cms_banner_3%
%cms_banner_6%