TuningStudio.fi: autopeitteet, alustasarjat, vaihtomoottorit
%cms_banner_10%
%cms_banner_5%

Tehdaskorjatut vaihtomoottorit, sylinterikannet, turbot ja vaihdelaatikot

Hajosiko moottori, sylinterikansi, kampiakseli tai muu kriittinen osa?

Tilaa tehdaskorjattu vaihtomoottori

2000-luvulla moottoreiden suorituskyky- ja saastevaatimukset ovat tiukentuneet ja moottoreihin kohdistuva kuormitus on kasvanut huimasti. Yhä useammin vaurioitunut moottori pitää korjata kokonaan. Nykymoottoreiden tarkat toleranssit tekevät laadukkaan korjaustyön vaativammaksi kuin koskaan aikaisemmin.

Esim. vaurioituneen sylinterikannnen vaihto uuteen tuottaa vain puoliksi korjatun moottorin. Uusi kansi kuluneen alakerran päällä on riski. Huonoimmassa tapauksessa siitä voi seurata ohivuodon lisääntyminen ja uusi moottorivaurio - nyt alakerran puolella. 

Uusi moottori on usein järkevin - ja pitkällä aikavälillä edullisin ratkaisu.

Linkistä siirryt uuteen Moottoripalvelu.fi -sivustoomme:

Klikkaa tästä ja pyydä tarjous vaihtomoottorista autoosi
 

Täysuudistettu vaihtomoottori on uudenveroinen - tai parempi

Osittain korjaamisen asemasta, hyvään autoon kannattaa vaihtaa täysuudistettu vaihtomoottori. Tehdaskunnostettu vaihtomoottori on luotettava ratkaisu:

  • 12-24 kk takuu koko moottorilla, valmistajasta riippuen
  • Koneistukset tehdastoleransseja tarkemmilla CNC-koneilla
  • Kokenut ammattilainen kokoaa moottorin alusta loppuun (vrt. Porsche, Ferrari, kilpamoottoreiden valmistus)
  • Uusi, Euroopassa valmistettu, sylinterikansi yli 90% malleista
  • Kaikki komponetit tunnettujen laatumerkkien valikoimasta

Parhaat moottorit syntyvät yhdistämällä modernien CNC-ohjattujen työstökoneiden, ja taitavien ammattilaisten yhteistyö. Täysuudistettu vaihtomoottori on viimeistä osaa myöten läpikäyty ja uudistettu moottori. Laadun merkiksi valmistajamme antaa moottorille 12 kuukauden takuun ilman kilometrirajoitusta - myös ammattikäytössä.
 

Vaihtomoottorin asennus on suoraviivainen projekti

Moottorin vaihto on työnä yksinkertaisempi kuin esim. kansiremontti. Moottorin vaihto on suoraviivainen projekti, jonka moni osaa tehdä itsekin. Vaihtomoottoriprojekti etenee pääpiirteittäin näin:

Vaihtomoottorin mukana toimitetaan yksityiskohtainen tarkistuslista moottorin käyttöönottoon liittyvistä toimenpiteistä ja tarkistuksista. 

Vanha moottori lähtee tehtaalle vaihdokkina. Ennen palautusta vanha moottori tulee pestä, ja tyhjentää öljyt sekä nesteet. Lopuksi väsynyt voimanlähde pakataan vaihtomoottorin toimituspakkaukseen. Ilmoitus maahantuojalle, ja rahtiyhtiö hakee vaihtomoottorin pois. Helppoa!
 

Uusi moottori nostaa auton arvoa

Käytetyn auton arvo ei yleensä nouse. Uusi moottori on tästä poikkeus. Tunnetun tehtaan valmistava täysuudistettu vaihtomoottori kertoo, että suhtaudut auton kunnossapitoon vakavasti. Vaihtomoottorin takuu jatkuu, vaikka auton omistaja vaihtuisi.

Nykyaikainen auto kestää käyttöä todella hyvin. Puoli miljoonaa kilometriä taittuu varmasti, kun auto pidetään kunnossa. Miksi hylkäisit hyvän auton? Vaihda nokalle uusi moottori, ja nauti halvoista kilometreistä.
 

Vaihtomoottorit kaikkiin yleisiin automerkkeihin

Toimitamme Englannissa, Hollannissa ja Saksassa valmistettuja vaihtomoottoreita. Kaikkien valmistajiemme tuotanto tapahtuu kokonaisuudessaan saman katon alla, ja tehtaissa on käytössä sertifioidut laatujärjestelmät.

Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Dodge, Fiat, Ford, Huyndai, Isuzu, Jeep, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Suzuki, Toyota, Volkswagen ja Volvo. 

Klikkaa tästä ja pyydä tarjous vaihtomoottorista autoosi

myynti@moottoripalvelu.fi  ma-pe 10-17 045 129 5005

%cms_banner_3%
%cms_banner_6%