TuningStudio.fi: autopeitteet, alustasarjat, vaihtomoottorit
%cms_banner_10%
%cms_banner_5%

0002455

Eibach

Pro-Spacer System

levityspalat, 10 mm

S90-1-05-010

0002455


Pyydä tarjous!

Eibach Pro-Spacer System -raidevälin levityspalat

Eibach Pro-Spacer System -raidevälin levityspaloilla saat pyörät asettumaan lähemmäs lokasuojan kaarta. Tuloksena urheilullisempi, aggressiivisempi ulkonäkö. Lisäksi myös ajo-ominaisuudet paranevat. Kohtuullinen raidevälin leventäminen parantaa rengaspitoa.

Spacereiden käytöllä saavutetaan yleensä nopeampi ja tarkempi reagointi ohjaukseen, ja selkeämpi ohjausvaste. Vaikutukset ovat erittäin riippuvaisia auton muista varusteista ja kunnosta. Parhaimman tuloksen spacereiden käytöstä saa, kun autossa on korkealaatuinen alustasarja, sekä kevyt vanne-/rengas -yhdistelmä.

Raidevälin levityspalasarjan sisältö:

  • Sarja sisältää 2 kpl raidevälin levityspaloja, eli yhdelle akselille.
  • Levitys ilmoitetaan per akseli -- 30 mm tarkoittaa, että palojen paksuus on 15 mm/kpl
  • TÜV-tyyppihyväksyntätodistus

Huomioi nämä asiat, kun tilaat spacereita:

Mittaa etäisyys lokasuojan kaaresta renkaaseen. Tiekäytössä tämä onm aksimilevitys. Kun kyseessä on päivittäinen käyttöauto, ja/tai tähtäimessä parhaat mahdolliset ajo-ominaisuudet, suosittelemme raidevälin levityksessä konservatiivista linjaa.

Jos tavoitteena on ulkonäön vuoksi maksimaalinen levitys, voi ylileveiden spacereiden käyttö heikentää ajo-ominaisuuksia.

Tuotteen lisätiedoissa ilmoitetaan pulttijako ja keskireikä, tarkista että tiedot täsmäävät autoosi. Mittaa ja suunnittele huolella, jotta valinta osuu kerralla oikein. Kerran asennettuja spacereita ei voi palauttaa. Asennus navan ja vanteen väliin jättää aina aina selvät asennusjäljet, jonka jälkeen tuote ei ole uudenveroinen.

Spacereiden asennukseen tarvitset myös pidemmät pyöränpultit. Valitse pyöränpultit, kun olet päättänyt levityspalojen paksuuden.

TÜV-hyväksyntä

Eibach Pro-Spacer System -levityspalat on tyyppihyväksytty EU:n direktiivien mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että levityspalat pitäisi hyväksyä suomalaisessa katsastuksessa.

Tässä sarvikuonojen maassa katsastus suhtautuu spacereihin penseästi, direktiivistä huolimatta. Suosittelemme auton katsastamista ilman spacereita. Jos katsastus hylkää auton spacereiden vuoksi, kuluttajalla on oikeus valittaa katsastuksen toiminnasta AKE:lle. Myyjä ei ota vastuuta katsastuksen ratkaisuista.

Huom:

Keskireikä: 57 mm

Paksuus: 5 mm

Levitys akselilla: 10 mm

Väri ja pintakäsittely: Natur, eloksoitu


HUOM! Muista myös pidennetyt pyöränpultit!

%cms_banner_3%
%cms_banner_6%