TuningStudio.fi: autopeitteet, alustasarjat, vaihtomoottorit
%cms_banner_5%

Golf-auton peite

Golf-auton suojaus Stormforce -autopeitteellä

Golf-auto on merkittävä investointi, joka ansaitsee laadukkaan suojauksen pysyäkseen siistinä. Brittiläinen autopeitteiden spesialisti on vartavasten kehittänyt Suomen oloihin sovitetun Golf--auton Stormforce-peitteen. Käyttäjien raporttien perusteella Stormforce-peitteeltä voi odottaa jopa 10-vuoden käyttöikää Suomen olosuhteissa.

Coverzone Stormforce on järeä 4-kerroksinen peite. Se kestää sadetta, jäätä, lunta ja auringonpaistetta. Ulkokangas on likaa ja vettä hylkivää materiaalia. Sisäkerros on hengittävää materiaalia, joka päästää kosteuden haihtumaan peitteen läpi. Samalla se estää veden läpitulon. Stormfoce-peite pitää golfauton kuivana kaikissa olosuhteissa. Sisäpuolella pehmeä materiaali, joka ei naarmuta maalipintoja, eikä siihen tartu lika. Coverzone Stormforce -autopeitteellä on 2-vuoden takuu.

 

Tilaa Stormforce Golf One -autopeite allaolevasta linkistä 

Suunniteltu Club Car Tempo -kokoluokan golfautoille.  Maksimimitat (pituus x leveys x korkeus)  235 x 123 x 176 cm. Tarkista golfautosi maksimimitat. Peitteessä on paikat kiristysliinoille, ja liinat sisältyvät toimitukseen. Toimitetaan kätevässä säilytyskassissa.

Stormforce Golf One -autopeite  249€

 

  

Coverzone Stormforce Golf 1 -peite suojaa auton lattialinjan alapuolelle. Peite on hengittävä. Kosteus haihtuu golfauton pinnalta, eikä auto pääse kastumaan. Jää ja lumi ei tartu Stormforce -peitteeseen. Jos säilytät golfauton ulkona, muista suojata akusto lataamalla akusto säännöllisesti talvisäilytyksen aikana.

 

Erittäin kestävät materiaalit, ja hiotut yksityiskohdat kertovat, että Stormforce on pitkään käyttöön tarkoitettu laatutuote. Tätä peitettä suositaan esim. autoharrastajien ja keräilijöiden keskuudessa. Eikä syyttä, Stormforce pitää arvokkaat harrastusvälineet suojassa. Coverzone Stormforce -peitteet valmistetaan Englannissa. Jokainen peite valmistetaan asiakastilauksesta, nopeasti ja tehokkaasti. Toimitukset kotiovelle UPS-kuriirilla.

 

 

Coverzone-tuotelinjat löydät omilta alasivuiltaan. Klikkaa allaolevia linkkkejä:

Tästä linkistä näet Coverzone-autopeitteet ulkokäyttöön

Tästä linkistä näet Coverzone-autopeitteet sisäkäyttöön

Coverzone -moottoripyörän peitteet

Golf-auton peitteet

Järjestä tuotekoodi nimi hinta

Säänkestävä golf-auton peite
Stormforce Golf One

239,00 €
 kpl