TuningStudio.fi: autopeitteet, alustasarjat, vaihtomoottorit
%cms_banner_5%

0010724

Fischer

Teräspunosletkut

ALFA ROMEO 33 Sportwagon (907B)

1.7L 16V 4x4 (907.B1H) 01/90 - 09/94

AR 108-6

0010724


161,10 € sis. alv
 srj

Parhaat jarruletkut ajajalle ja autoon

Saksalaiset Fischer-teräspunosletkut tarjoavat ylivoimaisen suorituskyvyn verrattuna tavallisiin kumista valmistettuihin jarruletkuihin. Teräspunosletku ei jousta paineessa, kuten kumiletku.

  • Täsmällinen, luotettava ja välitön tuntuma jarruihin
  • Jarruttaminen on helpompaa, erityisesti ääritilanteissa
  • Lyhyemmät jarrutusmatkat

Fischer-teräspunosletkut on kehitetty ralliin, radalle ja ratapäiville sekä jatkuvaan huippunopeusajoon Autobahneilla. Fischer-teräspunosletkut on tehty ajoon, jossa jarruihin pitää voida luottaa - täydellisesti!

Legendaarisessa Nürburgring-mestaruussarjassa, lähes joka toisesta kilpa-autosta löytyy Fischer Ultra High Performance -jarruletkut. Ei ole yllätys, että saksalaiset moottoriurheilun ammattilaiset suosittelevat Fischer-teräspunosletkuja. Kun jarruilta vaaditaan todellista suorituskykyä ja äärimmäistä luotettavuutta, ovat Fischer-teräspunosletkut ammattilaisen ykkösvalinta.

Aerospace-laatu & tyyppihyväksyntä tieliikenteeseen

Fischer Ultra High Performance -jarruletkut valmistetaan asiakastilauksesta autokohtaisesti. Sarjat toimitetaan asennusvalmiina.

Fischer Hydraulik Gmbh ei tee kompromisseja, käyttää testaa jokaisen letkusarjan 250 bar -paineessa ennen toimitusta asiakkaalle. Tinkimätön laatu takaa, että Fischer-teräspunosletkut kestävät auton iän.

  • Aerospace-laadun DuPont PFTE-Teflon -letku, jonka päällä on ruostumaton teräspunos
  • Liittimet ruostumatonta terästä
  • Dekra-tyyppihyväksyntä liikennekäyttöön
  • Valmistajan 5-vuoden takuu

Fischer Hydraulik GmbH valmistaa jarruletkut tiukkaa laatujärjestelmää noudattaen. Fischer-letkut ylittävät kirkkaasti kansainvälisen FMSS 106 -standardin joka säätelee keskiraskaan ja raskaan kaluston jarruletkujen vaatimuksia.

Huom:

ALFA ROMEO

33 Sportwagon (907B) 1.7L 16V 4x4 (907.B1H)

01/90 - 09/94